IMG_NEW

Långsamt tillfrisknar Z från sin förgiftning. Han får skonkost som är lever-hjärt-njurvänlig samt också näringstillskott. Men en hund är en hund. Det gäller att hindra honom från smulor från uteätarnas bord. Hamburgarbitar, korvsnuttar, kycklingvingar, brödbitar och annat som hamnar på trottoaren när hen är ostadig på handen lockar en ständigt ”hungrig” hund. Även hussar gör sina misstag. Igår gjorde jag välkryddade köttfärsbiffar. De innehöll mycket röd-, gul- och vitlök. Med tanke på kryddor och lök gjorde jag några kryddfria biffar till Z. Biffarna som blev över fick stå kvar på bordet för att svalna. Själv satte jag mig framför TV-n. Det skramlade till och så väl Z- som hussebiffar hade försvunnit. Kvar var en belåten hund.

I veckan som gått la vår Digitaltv av. Jag ringde Bolaget, valde mellan alternativen, fick kontakt med en röst.  Vänligt förklarade rösten att jag stod som nummer 37 i kön. Nedräkningen gick långsamt, tankar flög hit och dit.  Så, helt plötsligt, kom en mänsklig röst och jag fick förklara att jag inte fick kontakt med Digitalbolaget men mitt internet fungerade. ”Har Du testat med att flytta kabeln? Fungera bredbandet? När jag förklarade att allt fungerade utom kopplingen till bolaget godtogs detta inte. ”Har Du inga barn eller vänner som  kan hjälpa Dig att koppla  om kablarna”. Jag sa att den kontrollen redan var gjord och att jag ville att bolaget sökte felet hos sig. Svaret blev nej.

För att gå vidare och få  second opinion tog vi hit en ”konsult” från en TV-firma, han  kontrollerade samma kablar, precis som jag.gjort. Där fanns inga fel. Han tog så kontakt med supporten. På 10 minuter hade man där lokaliserat och åtgärdat felet. Det borde de gjort från början. Nu tog det flera dagar!

Mycket väsen för ingenting  kan tyckas,mina favoritprogram har sommarlov!