Husse skriver ofta om mina görande och låtande och vad jag tycker. Och vad jag tycker har han ingen aning om. Jag har varit litet orolig för husse, han har gått med fyra ben, ibland stånkat och stannat. Matte har gått bredvid och övervakat promenaden. Ibland ha hon sett rädd ut. Nu äntligen går husse med tre, ja ibland bara med sina vanliga två ben. Det är mycket roligare att gå ut nu med husse. Först spelar jag ovillig när husse ropar på mig. Då tar han upp en ynka bit hundgodis. Den kan jag inte motstå. Ja, jag vill nog ut också.

Vi träffar så många trevliga människor, mattar och hussar. En särskild kategori är sådana som han hundgodis i fickan. Det känner jag på långt håll.

Husse har också börjat på gym i gen, det är för att träna upp muskler och leder. Hur det går till vet jag inte. Han går i väg tidigt och efter någon timme kommer han tillbaka, trött men glad.

Extra roligt är när både matte och husse går ut med mig och jag får springa lös i skogen och på fälten. Jag håller noga koll på dem så de inte springer bort.