Som jag slavat, letat i mitt och andras minne, målat, kasserat. Tidigt  skickar jag en artikel till vår eminenta redaktör.

Så vandrar Z och jag ut i blåst och snö. I stigen över det öppna fälten viner vinden, snön piskar ansiktet. Det är svårt att se var den vita hunden är någonstans. Han sätter full fart längs stigen, jag sr honom som en benvit skugga med mörk nos. Han väntar, sätter fart, väntar och så springer han ut över fälten. Bara roligt!

När vägen ändrar riktning får vi vinden i ryggen, det är behagligare. Så svänger vi in på häststigen, mot hästbadet, på den slippriga bron över dammen. Svartån är verkligen svart. Och vänder tillbaka mot bilen.

Z har inget emot att hoppa in i sin bur, han har sprungit bra och är trött. Så far vi hem till lunch och tupplur. Öppnar sedan datorn, artikeln har försvunnit, bara bild 1 kom med. Kollar var artikeln är, går ut med I och tar en latte, hem och skickar nu rätt artikel.

Dagen går nu mot sitt slut, eller ljuset börjar ta slut. Z, I och jag tar vår eftermiddagspromenad. Z tycker inte om mörkret och vi kan gå ganska raskt .

Skönt att komma in i värmen igen. Nu ska vi äta vår Pulled Pork och till den ett glas rött. Som dessert väntar en konstig kaka gjord av valnötter och fikon. En bit  ost kanske passar till denna delikatess